Ervaren monteurs

12 maanden garantie

Géén voorrijkosten

Géén parkeerkosten

Bel 085-0192170

Beschikbaar tussen 09:00 - 19:00
nu open
- zullen wij u terugbellen?

Ervaren monteurs

Géén voorrijkosten

witgoed herstelservice busjeOver ons

Ondertussen zijn wij 15 jaar werkzaam als dé meest betrouwbare witgoed herstel service. Onze monteurs proberen zich dagelijks te ontwikkelen en met elke afspraak hun vakmanschap te perfectioneren. Wij beschikken over meerdere deskundige monteurs die jaren ervaring hebben in witgoed reparaties en zorgvuldig en snel te werk gaan. Ook bij u in de buurt! Onze monteurs vertrekken pas als alles werkt naar behoren.

Onze gekwalificeerde monteurs repareren alle witgoed apparatuur, zoals wasmachines, vaatwassers en drogers. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij snel repareren. Dit scheelt u niet alleen tijd, maar ook reparatiekosten. Dat is mooi toch? Wij hebben een standaard selectie aan onderdelen in onze voorraad. Verder hebben wij ook een nauwe samenwerking met witgoedfabrikanten. Hierdoor kunnen wij heel snel handelen en u snel van een vervangende onderdeel aanleveren, dat natuurlijk tegen het laagste tarief.

Wanneer één van uw witgoedapparaten een defect oploopt, kan de oplossing een onderdeel vervangen of een witgoed reparatie zijn. Een reparatie door één van onze is een snelle en goede oplossing voor uw probleem. Wij staan garant voor hoge betrouwbaarheid en een hoog kennisniveau van onze witgoedmonteurs wat betreft witgoed reparaties. Wij werken op basis van een 100% transparante werkwijze, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte verrassingen.

Wat is onze werkwijze?

1. Bel of maak online een afspraak binnen enkele minuten
2. Onze gespecialiseerde monteur komt bij u op de stoep
3. De monteur stelt een persoonlijke diagnose op
4. De monteur maakt een prijsopgave
5. Hij legt u deze uit en bij akkoord begint de monteur aan de reparatie van uw witgoed

Ons streven is om u zo snel en goed mogelijk te helpen. Net als u willen wij weer uw witgoed werkend zien. Bel of maak online direct een afspraak.


Advies nodig?
Bel met onze experts

085 01 92 170

Witgoedherstel Service

Alle merken & soorten witgoed

Meer dan 30 jaar ervaring

7 dagen per week beschikbaar

Wij werken met een all-in tarief van €69,- deze is inclusief 15 minuten reparatie en arbeid.

Heeft de monteur meer tijd nodig?

U betaalt slechts € 24,50 per kwartier.

Alles gebeurt altijd met u in overleg!